Meer Alles in 1 klanten bij aanbieder Ziggo

7 februari 2014
7 februari 2014 Alles in een pakket
Alles in 1Ziggo mag dan wel klanten verliezen, de overgebleven klanten nemen wel steeds meer verschillende diensten af bij Ziggo. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van Ziggo. Meer dan de helft van de klanten neemt namelijk een alles in 1 pakket af bij Ziggo. De verkoop van deze pakketten, ook wel triple play genoemd in online termen, wordt voor een aanbieder als Ziggo steeds belangrijker. Mensen zijn over het algemeen namelijk loyaal aan hun alles in 1 aanbieder.

Bij dit soort pakketten wordt er naast televisie en telefonie ook breedbandinternet geleverd. De komende jaren worden vooral de internetdiensten op de consumentenmarkt belangrijk voor de aanbieders. Dit komt omdat de Nederlander steeds vaker direct via het internet videocontent gaat bekijken. Dit komt dus ook door online videodiensten als Netflix en Videoland Unlimited. Verder wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van Uitzending gemist, en dat soort mogelijkheden.

Het aantal Ziggo klanten dat een alles in een pakket afneemt, steeg tot maar liefst 1,5 miljoen mensen. Dat betekent dat meer dan de helft van de Ziggo klanten een alles in 1 pakket heeft. Daarnaast verkoopt Ziggo ook nog een groot deel aan losse internetabonnementen. Ziggo heeft niet het goedkoopste alles in 1 pakket, maar is zeker ook niet één van de duurdere.

Ziggo presenteert door deze feiten tot een omzetgroei en meer winst over het afgelopen jaar.