UPC wijzigt prijzen en inhoud van alles in 1 pakketten

10 april 2014 Alles in een pakket

UPC heeft UPCde prijzen van haar internet- en alles in 1 pakketten gewijzigd; UPC heeft namelijk enkele pakketveranderingen en prijsverhogingen doorgevoerd. De wijzigingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Heb je dus al een alles in 1 pakket bij UPC? Dan blijf je gewoon nog hetzelfde bedrag betalen, en geldt deze informatie niet voor jou.

Het Alles in 1 Basis pakket is met €1,50 gestegen, en kost voor nieuwe klanten nu zo’n €44,-. Alles in 1 Power en Alles in 1 Extra Power pakket gaan met €5,- omhoog, en komen nu op 55 en 70 euro per maand uit. De prijsverhoging is niet zomaar doorgevoerd; de Horizon mediabox wordt nu namelijk standaard meegeleverd, en dit is een dure mediabox. Voor 1 april moest voor de mediabox €5,- per maand betaald worden. Nu zit de box al bij je alles in een pakket van UPC in.

Daarnaast wordt er nu ook de all you can watch-dienst MyPrime standaard bijgeleverd in het productaanbod. Hiermee kun je allerlei films en series bekijken.

Voor bestaande klanten wijzigen de prijzen van de alles in een pakketten dus gelukkig niet. Alleen op het moment dat je een wijziging gaat doorvoeren in je huidige pakket, hanteert UPC de nieuwe prijzen van alles in 1. UPC zal klanten die momenteel duurder uit zijn met de MediaBox, persoonlijk benaderen om het pakket om te zetten naar de huidige prijzen.