Ziggo verhoogt de snelheid van alles in 1 pakketten

3 april 2014 Alles in een pakket

Ziggo gaat op 1 mei aanstaande de snelheid van haar internet verhogen. Meer dan 1,9 miljoen huishoudens zijn inmiddels aangesloten op het netwerk van Ziggo, waarvan meer dan de helft een alles in 1 pakket heeft afgesloten. De prijs van het abonnement blijft wel ongewijzigd per 1 mei, deze prijs is namelijk op 1 april al verhoogd met ongeveer een euro.

Ziggo alles in een

De verhoging van de download- en uploadsnelheid geldt zoals gezegd voor alles in een pakketten, maar ook voor losse internet abonnementen. Ziggo Alles in 1 Basis krijgt 30 Mbit/s download en 3Mbit/s upload downloadsnelheid. Dat is 10 Mbit/s en 1 Mbit/s sneller dan nu het geval is, een flinke verhoging dus. Het duurste pakket, de Alles in 1 Extra, krijgt een internetsnelheid van 180 Mbit/s en 18 Mbit/s upload.

Ziggo gaat op 1 mei de snelheid van alle internetklanten verhogen. Via het Ziggo-kabelnetwerk internetten meer dan 1,9 miljoen huishoudens. De prijs van het abonnement blijft op 1 mei ongewijzigd. Ziggo heeft echter al op 1 april een prijsverhoging doorgevoerd.

Wanneer het 1 mei is, heb je niet direct de beschikking over het aller snelste internet. Ziggo moet hiervoor namelijk de modems van Ziggo op afstand eerst gaan resetten, alvorens de nieuwe snelheden merkbaar zijn. Dit proces duurt ongeveer zo’n 8 weken. Heb je dus een alles in 1 pakket van Ziggo, dan kan het wel een paar maanden duren voordat je de beschikking hebt over de nieuwe snelheden. Wanneer je hier niet op kunt wachten, kun je de modem zelf ook handmatig resetten.